مشاوره حقوقی تلفنی و رایگان

درباره ما

About

مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری – مشاوره حقوقی

در موارد زیر مشاوره حقوقی رایگان – تلفنی و حضوری توسط وکیل دادگستری به صورت کاملاً تخصصی ارائه می‌شود .

1 – مشاوره حقوقی به جهت جلوگیری کردن از ایجاد مشکلات حقوقی مفید است :

اشخاص حقیقی و حقوقی با مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری در مورد تمامی مسائل و مشکلات حقوقی و کیفری خود مشاوره حقوقی می‌کنند .بعضا مشاوره حقوقی که انجام می‌شود ارائه راهکارهای پیشگرانه است که باعث می‌شود در آینده اشخاص گرفتار مشکلات عدیده ای نشوند .از جمله مشاوره حقوقی خانواده راجع به مهریه ، شرایط ضمن عقد ازدواج ، و تعهداتی که زوجین مسبت به هم دارند یا مسايل مربوط به شرکت ها که شامل ثبت شرکت و ثبت برند و علامت تجاری و لوگو و مسایل قرارداد های داخلی و بین‌المللی و قرادادهای کار و تأمین اجتماعی و همچنین تعاملات شرکت ها را شامل می‌شود همچنین مسایل مربوط به چک و سایر امور حقوقی و کیفری . لذا هر خانواده لازم است یک وکیل دادگستری خوب و متعهد و امین در کنارشان باشد که همواره مشاوره حقوقی به خانواده دهد که این خود باعث می‌شود درصد بسیار زیادی از جرائم و دعاوی دادگستری کاسته شود .

2 – مشاوره حقوقی در مورد مسائل و موضوعاتی که به وقوع پیوستن آن احتمال می‌رود :

در برخی موارد اشخاص حقیقی و حقوقی در تعاملات خود به موضاعات و مسایلی برمی خورند که این احتمال وجود دارد که هر زمانی دعاوی به وقوع بپوندد که مشکلاتی را ایجاد کنه در اینصورت حضور مشاور حقوقی جهت ارائه مشاوره حقوقی به اشخاص باعث می‌شود که در مرحله اول ایجاد سازش و رفع سوء تفاهمات نماید و در مراحل دیگر ارائه راهکارهای قانونمند برای اشخاص باشد تا مشکلات حقوقیشان سریعتر مرتفع شود و خسارات و هزینه‌های کمتری متوجه آن‌ها شود .

۳- مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری راجع به مسايل و موضوعاتی که ایجاد شده اما هنوز اقدام قانونی از سوی هیچ یک از طرفین صورت نگرفته است :

در این مورد باید گفت اگر هنوز اقدام جدی قضایی صورت نگرفته حتماً با مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری طرح موضوع نمایید تا با ارائه دادخواست صحیح و لوایح و دفاعی صحیح و اصولی بتوانیم مطمئناً نتیجه ی مثبتی بگیرید .چرا که زمان مناسبی برای جمع‌آوری مدارک و مستندات وجود دارد و به‌موقع اقامه دعوی صورت می‌گیرد .لذا مشاوره حقوقی با وکیل ضروری است .

۴- مشاوره حقوقی با وکیل در موضات و مسایلی که در مراجع قضایی در جریان رسیدگی است :

تمام اشخاص این نکته مهم را باید بدانند که دعاوی حقوقی و کیفری اصولاً قابلیت یک بار طرح دعوی را دارند لذا به همین جهت است که همواره مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری توصیه می‌شود چرا که وقتی رأی قطعی و نهایی صادر می‌شود امکان بازگشت به شرایط سابق وجود ندارد و شانس پیروزی اشخاص در پروندشان از بین می‌رود لذا مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری امری مهم و سرنوشت ساز است که قبل از هر اقدام با وکیل مشاوره کنند و به وکیل دادگستری جهت پیگیری پرونده وکالت دهند .

۵ – مشاوره حقوقی به شرکت های دولتی و خصوصی و سازمانها و ادارات :

در تمام کشورهای پیشرفته در کنار شرکت های تجاری یک دایره حقوقی وجود دارد که از چندین وکیل دادگستری با تمام گرایشها و تخصص ها به جهت گستردگی و پیچیدگی مسایل و موضوعات حقوقی تشکیل شده است . با توجه به اینکه خیلی از شرکت ها در ایران توان ایجاد یک دایره حقوقی را ندارند انعقا قرارداد با یک مؤسسه حقوقی معتبر که تعداد زیادی از مشاور حقوقی و وکیل های دادگستری که آزمون پس داده‌اند و تجربه و تخصص دارند و از وکلای برتر و خوب ایران می‌باشند ضروری است که این باعث می‌شود هزینه‌های شرکت بسیار کاسته شود و مدیرا شرکت با آسوده خاطر تنها و تنها به بیزینس خود فکر کنند و راهکارهای تخصصی خود را به کار گیرند و وارد مسایل پیچیده ی حقوقی نشوند .

۶ – مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری مجرب جهت تنظیم لوایح و دادخواست های حقوقی و شکواییه ها و اعتراض به نظریه کارشناسی و لوایح تجدید نظر :

پایه و اساس یک دعوی حقوقی و کیفری نحوه و چگونگی تنظیم دادخواست و شکواییه است . بسیاری از اشخاص با تنظیم لایحه ای ضعیف بن‌بست های حقوقی و کیفری را برای خود ایجاد می‌کنند که دفاع از دعاوی را برای خود بسیار دشوار می‌کنند که این به دلیل عدم مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری است .

۷ – مشاوره حقوقی با وکیل جهت اعطای وکالت برای مطالعه کردن پرونده :

بعضا قبل از هر گونه مشاوره حقوقی لازم است وکیل دادگستری ورود به پرونده جهت مطالعه پرونده نماید تا به دقت پرونده مطروحه در دادگاه را بررسی نماید تا مشاوذه حقوقی دقیق و جامعی را به اشخاص ارائه نماید .

۸ – مشاوره حقوقی جهت تنظیم قرارداد و عقود به صورت مطمین :

توصیه می‌شود تمام اشخاص قبل از انعقاد قرارداد با مشاوره حقوقی با وکیل تمام جوانب حقوقی لازم بررسی و ارايه راهکار شود .بسیار دیده شده است اشخاص با انعاد قراردادهای ضعیف باعث ایجاد مشکلات حقوقی عدیده ای شده است و سبب شده است که هزینه‌های زیاری برای اشخاص به بار آورد .لذا لازم است تمام اشخاص جهت بستن قرارداد هایشان با وکیل دادگستری مشورت کنند و قراردادشان را با مشاوره حقوقی وکیل ببندند .

۹ – مشاوره حقوقیبا وکیل دادگستری به دلیل عدم توانایی مالی :

برخی از اشخاص که توان مالی گرفتن وکیل را ندارند می‌توانند با مشاوره حقوقی با وکیل در تمام مراحل پرونده مشاور حقوقی را در کنار خود با هزینه بسیار کمتری داشته باشند .

۱۰ – مشاوره حقوقی برای اطلاغ از موضاعات و مسایل حقوقی و طرح سؤال از وکیل دادگستری :

با توجه به اینکه موضوعات حقوقی پیچیده و متنوع در امر خانواده ، کیفری ، چک و … است لذا تمام اشخاص حتی وکلا لازم است با وکیل باسابقه و متخصص در هر پرونده مشورت نماید تا پرونده های در جریان به موفقیت بینجامد .